top of page
JanYoga-5329_edited_edited.jpg

Bedrijfsyoga

Fysiek en mentaal gezonde medewerkers zijn de basis voor een gezond bedrijf

Werkstress & productiviteit

Een burn-out voorkom je niet door beter timemanagement maar door energiemanagement. Dit heeft te maken met balans tussen activiteit en passiviteit. Ons lichaam stuurt signalen naar ons als we over een grens gaan.

Wat kan yoga daaraan veranderen?

Yoga kan jouw medewerkers helpen hun bewustzijn te vergroten en daardoor die signalen te gaan herkennen. Zo kunnen stress en burn-out gerelateerde klachten eerder worden voorkomen. Onderzoek wijst uit dat we door het beoefenen van yoga spanning en stress verminderen, de gelukshormonen serotonine en endorfine verhogen, de hersencapaciteit vergroten en meer focus krijgen.

Handig om te weten

Yogamatten en tools worden verzorgd door Jan Yoga
Geschikt voor zowel beginners als gevorderden
Toegankelijk voor alle leeftijden en elk lichaamstype
Mogelijk op locatie of in één van de studio's van Jan Yoga
Heeft een positieve impact op chronische klachten
Medewerkers leren beter en bewuster met het lichaam omgaan
“Ik heb problemen met mijn nek en rug en de yoga helpt enorm. Ook leer je om te ontspannen, verrassend hoe snel je dit doet en het uur vliegt voorbij. Het is goed voor je lichaam en geest.”
Medewerker bouw & infra bedrijf

Een les in beeld

Werkkostenregeling (WKR)

Een gedeelte van het totale fiscale loonsom mag besteed worden aan onbelaste vergoedingen, verstrekkingen en terbeschikkingstellingen voor jouw werknemers. Dit heet ‘de vrije ruimte’. In 2022 is de vrije ruimte 1,7% van uw fiscale loon tot en met € 400.000. Over het meerdere van uw fiscale loon is de vrije ruimte 1,18%. Meer informatie kan je vinden op de website van de Belastingdienst en de Overheid.

Bedrijfsyoga voor jouw organisatie?

Ben je benieuwd naar de tarieven en mogelijkheden voor jouw medewerkers? Voor grote groepen op jouw locatie is er een kortingstarief. Ik bespreek graag de mogelijkheden voor jouw organisatie. Neem dan vrijblijvend contact op.

“Het geeft mij een hoop rust na een stress volle dag. Na 1 yoga les kan ik er de hele week weer tegen met minder stress. Ik voel er mij zelf beter bij.”
Medewerker bouw & infra bedrijf

Contactformulier Bedrijfsyoga
Vul onderstaand formulier in, dan neem ik contact met jou op.

Jouw bericht is succesvol verzonden!

bottom of page