top of page
JanYoga-5279.jpg

Tarieven

Bekijk abonnementen & tarieven voor:

Abonnementen

Je kunt bij Jan Yoga een kwartaal abonnement afnemen. De studio abonnementen sluit je af voor één specifieke locatie, daarvoor kan je kiezen uit Sprang-Capelle, Raamsdonk, Hank of Tilburg.  

 

Alle lessen in één van de vier Jan Yoga studio's zijn inclusief yoga matten en andere yoga tools. Die liggen voor jou klaar bij elke les.

Voorafgaand aan elk kwartaal wordt de agenda met de hoeveelheid lessen en bijbehorende kosten gedeeld. Zo betaal je nooit meer dan het aantal lessen dat gepland staat. Onderstaande tarieven zijn vaste tarieven per week. 

Liever vanuit huis yoga doen?
Dat kan met de Zoomlink die ik wekelijks verstuur. Mail me als je daar informatie wil hebben.

Yoga in Sprang-Capelle

1 les per week

€ 12,50

2 lessen per week

€ 22,50

Yoga in Hank

1 les per week

€ 12,50

2 lessen per week

€ 22,50

Yoga in Raamsdonk

1 les per week

€ 12,50

2 lessen per week

€ 22,50

Yoga in Tilburg

1 les per week

€ 14,50

2 lessen per week

€ 24,50

Ervaar het zelf met een proefles

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat Jan Yoga jou kan bieden? Voor € 10,- kan je meedoen met een proefles op locatie naar keuze.

Tarieven Privélessen

Jan Yoga gelooft in individuele aandacht en begeleiding, omdat elk lichaam en elke wens anders is. Daarom bied ik ook privélessen aan, zodat jij kunt profiteren van gepersonaliseerde instructie op basis van jouw persoonlijke behoeften en doelen.

De tarieven voor privélessen zijn op aanvraag, neem contact op of vul het formulier in.

JanYoga__385.jpg

Tarieven Bedrijfsyoga

Investeer vandaag nog in het welzijn van jouw team en zie hoe yoga een positieve impact kan hebben op de gezondheid en het succes van jouw bedrijf.

Neem contact op om de tarieven voor het Jan Yoga bedrijfsprogramma te ontvangen die op maat zijn voor de wensen van jouw organisatie.

bottom of page