top of page
JanYoga-5263.jpg

Privélessen

Yoga op maat voor jou

Waarom priveles vraag je je misschien af. Daar kunnen verschillende redenen voor zijn:

  1. Je hebt behoefte om je eigen yoga te verdiepen d.m.v. meer persoonlijke aandacht wat tijdens een privéles natuurlijk mogelijk is.

  2. Je bent herstellende van een operatie of ziekte en/of je hebt bepaalde chronische aandoening(en) waarbij je twijfelt of een les van een uur voor jou vol te houden is.

  3. Je hebt het gevoel dat je tijdens de reguliere lessen tegen terugkerende problemen aanloopt.

 

Los van de reden, kunnen we natuurlijk samen bekijken of een privéles voor jou de juiste optie is. Afhankelijk van de reden, kan de privéles ook verkort worden tot een half uur om op die manier langzaam de opbouw te maken naar de reguliere lessen van één uur. Vraag me gerust naar de mogelijkheden.

Een fijne vorm van yoga waarna ik me altijd ontspannen en voldaan voel. Even een uur in mijn eigen lichaam keren, te voelen en te luisteren naar Jan zijn fijne stem. 
Elke

Contactformulier Privélessen
Vul onderstaand formulier in, dan neem ik contact met jou op.

Jouw bericht is succesvol verzonden!

Schrijf je in voor de Jan Yoga Nieuwsbrief

In de nieuwsbrief kun je algemene informatie verwachten m.b.t. de lessen op de verschillende locaties maar ook artikelen die soms wat meer de diepte ingaan. Daarnaast blijf je op de hoogte van de verdiepingsochtenden of dagen en de yogaweekenden die georganiseerd worden. Je ontvangt maximaal 6 nieuwsbrieven per kalenderjaar.

Bedankt voor je inschrijving!

bottom of page